Ürün gamına her geçen gün yenisini ekleyen Gülsan Gıda bu defa da gelenekçi fakat bir o kadar da yenilikçi yönüyle yeni geliştirmiş olduğu Osmanlı Marmelatları ile karşımızda.

Limon, Erik, Gül, İncir ve Nar marmelatları ile Osmanlı damak alışkanlığını tekrar sofralara getirmeyi hedefleyen Gülsan Gıda Genel Müdürü Mehmet Güldüoğlu açıklamasında şunlara yer verdi;

“Ürünlerimizin dört mevsim tüketilmesini faydalı buluyoruz ancak özellikle kış aylarında mutlaka tüketilmesini öneriyoruz. İçerisinde bulunan tarçın, zencefil ve karanfil’den dolayı tam bir şifa kaynağı olan marmelatlarının faydalarını belirtmek isterim.

Bilindiği üzere tarçının birçok faydasının yanı sıra içerisinde bulunan ‘sinemaldehit’ sinamik aldehit istenmeyen pıhtılaşmayı önler. Doğal bir mikrop önleyici olduğu labaratuar ortamlarında da kanıtlanmıştır. Kolesterol ve kan şekerini düzenlediği, hafızayı güçlendirdiği gibi saymakla bitmeyen faydaları vardır. Zencefil yine aynı şekilde içerdiği zengin vitamin ve besinler yardımıyla hastalıklardan korunmamız için önemlidir. Yine karanfilin antioksidan özellikleri sayesinde birçok hastalıktan, diş eti hastalıklarından koruduğunu biliyoruz.

Kısacası bu üründe yok yok.

Yenilikçi fakat bir o kadar da geleneksel lezzetler konusunda uzman olan Ar-ge ekibimiz ile çalışmalarımıza devam ederken, Osmanlı mutfağını çok iyi bilen danışmanlar ile birlikte atalarımızdan miras marmelatlarımızı sizler için geliştirmiş olduk.

Ayrıca tüketicilerimizi bilinçlendirme adına şu konu üzerinde hassasiyetle yaklaşmalarını rica ediyorum. Ürünlerimiz kesinlikle renklendirici, koruyucu ve glikoz içermez. Tüketicilere ürünlerimizi tercih ettikleri için şimdiden teşekkür ederiz.”